Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]  Лидерът на партия Воля Веселин Марешки

...
Редактор Александър Дечев, e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg  Лидерът на партия Воля Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки за Симеонов: Брутален човек. В модерния свят такива хора отдавна са извън политиката

Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]
 

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки разяснява в студиото на " Лице в лице " по БТВ несъгласието си Валери Симеонов да стане заместник-председател на парлемната.

" Преди да дойда тук прочетох като декларация от трибуната " Приказка за стълбата " на Смирненски. Всеки да я протече, тя е за този случай. Прочетох едно писмо, от настоящ стихотворец, оповестено в обществените мрежи, в което той споделя по какъв начин въздейства тази " Приказка за стълбата " за Валери Симеонов. Накрая му споделих на Симеонов да бъде малко по-смирен, тази надменност, тази вулгарност, в която тъкмо в годишнината от отстраняването му като вицепремиер, ти да се напъваш, с цел да отидеш на горното ходило... За какво го награждаваме ние? За това, което е споделил - " кресливи майки на сякаш заболели деца "? Вижте, народа го е споделил - " казана дума, хвърлен камък ". Аз му споделих от моето име - да се смири, да се моли по през целия ден и на Господ, и на майките, да му простят. Той няма какво да прави повече. В модерния свят такива хора от дълго време са отвън политиката. Какво ми отговори ли? Той, това е доста необичайно, той просто очевидно е типично жесток човек, който е тръгнал от ниското, и се е качил при принцовете, забравяйки за хората от къде е тръгнал. Ние излязохме по-късно от залата, само че след това разбрах, че е излязъъл на трибуната и е приказвал глупости от сорта на " Ама той, Марешки, е разследван ".

Докато той се води заместник-председател аз в президиума няма да сядам и тука ще се види морала и на сътрудниците от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които също настояват, че са против него. Ако и те потвърдят този протест, аз смятам, че до една седмица ще си отиде ", съобщи Марешки по тематиката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР